Kommentteja

Jos haluat antaa palautetta MP tunneista niin lähetä minulle viestiä. Jos olet valmis jakamaan palutteen muiden kanssa, niin luvallasi julkaisen viestisi tällä sivulla.

Palautteita MP kävelyn- ja liikkeenkurssista:

1. Hyvää kurssissa oli perusteellisuus ( videointi, yksilökohtainen ohjaus) ja miten oikean kävelyn tekniikka muodostui pienistä osista ja hahmottui kokonaisuudeksi kurssin aikana.

2. lantion asennon vakauttaminen parantui, sauvojen liike meni kokonaan uusiksi. Nyt ymmärrän liikeradan kulun! Jännää miten oikella tekniikalla vauhti niin paljon lisääntyy

3. Kävellessämme osaamme nykyään kurssin ansiosta seurata toinen toisemme kävelyä ja kiinnittää huomiota erityisesti alkuvideoinnissa esiintulleisiin virheellisyyksiin. On siis hyvä, että kurssin aikana osallistujat opettelevat havainnoimaan toistensa kävelyä.Opimme, että parhaimmillaan kävely on sulava kokonaisuus, mutta vaatii aluksi hyvää keskittymistä!

4. Ilmeni, että kävellessä sauvojen oikea pituus on erittäin tärkeää. Voisiko ennakkoinfoon laittaa, että, ellei jo omista sauvoja, ne kannattaisi hankkia vasta ekan kokoontumiskerran jälkeen, lainasauvoilla pärjää hyvin ensimmäisen kurssi-illan.

5. Suosittelemme kurssia suoritettavaksi pariskunnittain tai pareittain! Tällöin jatkossa toisen kävelyn seuraaminen & korjaaminen mahdollistuu parhaiten.

6. Sain mielestäni erittäin hyvää ohjausta, ja henkilökohtaistakin ohjausta, mikä oli hienoa, kun ajattelee, että oli tuonkin kokoinen osallistujaryhmä! Videoiden katsominen oli yllättävän opettavaista ja tosi antoisaa.

7. Kurssi vastasi odotuksiani, vain jalkani loukkaantuminen muissa harjoituksissa esti täydesti osallistumasta. Kerran viikossa oli sopiva etenemisvauhti jotta asian prosessointiin riitti aikaa. Mietin jalkojen omia linjoja enemmän ja vartalon kävelyasentoa. Kehon hallinta on parantunut varmasti, harmi etten päässyt loukkaantumisen vuoksi harjoittelemaan sauvoilla.

8. Kurssin jälkeen olen huomannut ajattelevani kävelytyyliä, käsien ja jalkojen ja koko kehon liikettä. Olen myös huomannut, että sauvoista on jotain hyötyä, ne eivät ole vain perässä raahattavia tavaroita.
Jatko- tai kertauskurssi syksyllä tai ensi keväänä voisi olla hyvä, niin nyt olisi aikaa harjoitella näitä perusasioita. Sitten voisi ”hienosäätää ” kävelyä.

9. Kurssin avulla sain heittää romukoppaan entisen tapani kävellä ja liikkua. Erinomainen kurssi kaikille, jotka haluavat jäsentää liikkeensä uudelleen ja oppia oikean sauvakävelytekniikan.

 

Asiakaspalautteita MP 30 päivän teho-ohjelma kursseista:

 • Osa liikkeistä on niin ihania, että niihin on jäänyt ”koukkuun”, haluaisi tehdä päivittäin. Kurssilla käytettävät välineet on hyvä olla  heti kun kurssi alkaa, tehostavat ja helpottavat liikkeitä. Hieroja ihmetteli mitä olen tehnyt ”tämä tuntuu ihan erilaiselta”.
 • Olen todella tyytyväinen, kiitos ohjaajalle asiantuntemuksesta ja pienistä -mutta lopulta suurista korjauksista ja vinkeistä.
 • Tavoite toteutui, hyvä olo jatkuu edelleen, elämän pelastus.
 • Sä vaan olet niin superhyvä ja ihana ohjaaja!”En ole vuosiin ollut näin hyvässä kunnossa, selkä- ja lihaskivut ovat kurssin aikana hävinneet. Ohjelma täytti kaikki odotukset ja paljon enemmän, suosittelen kaikille”Selkävaivat ja migreeni helpottivat kurssin aikana, yllättävän tehokas ohjelma.

 

Palautetta tunneilta:

 • ”Kiitos Sirke todella ammattitaidolla ohjatuista Method Putkisto syvävenyttely- ja pilates-tunneista! Olen saanut tunneista paljon lisää uutta näkökulmaan omiin treeneihin, ohjaamiseen ja myös selkäni hyvinvointiin. Method Putkisto ylitti täysin ennakko-odotukseni ja jatkossa aion pitää syvävenyttelyn sekä pilateksen treeniohjelmassani. Ryhmäkoot ovat sopivan pienet, joka on mahdollistanut sen, että olen saanut Sinulta hyvin henkilökohtaista opastusta ja palautetta. Method Putkisto on oikeastaan vaikuttanut koko elämääni positiivisesti – jopa kävellessä ja istuessa mietin nykyään selkärangan asentoa uudella tavalla ja jatkuvat selkäkivut ovat selkeästi vähentynyt. Kiitos!”
 • Nuppu Zeitlin, Liikuntaneuvoja, FISAF Personal Trainer, IFBB Body Fitness -kilpailija
 • ”Tämän aamun MP tunti oli todella tehokas, kaikki jutut löytyi ja löysin taas
  ihan uutta. Menen usein kävellen kotiin tunneilta, jos vain on aikaa ja kävellessä tunnustelen, miten kroppa on tunnilla muuttunut ja miltä kävely ja ryhti tuntuvat ja joka kerran se on erilainen. Tänään tunsin kuinka ojentajat olivat joustavat, askel oli paljon pidempi ja rennompi ja lantio oli ”suorassa”. On jännä juttu, että torstaina tehtiin sama ohjelma ja silloin sattui olkapäihin, enkä muutenkaan saanut siitä irti puoliakaan kuin tänään.”
 • ”Kiitos tästä keväästä ja tulen ehdottomasti tunneille takaisin syksyllä! Opin hirveästi uutta ja eron todella huomaa edelliseen.”
 • ”Olen nyt käynyt muutaman kuukauden tunneilla. Tuntuu, että uusi elämä on avautunut Methodin myötä. Päänsärkyt ovat poistuneet ja selkäkivut ja muutkin kolotukset selväsi helpottaneet.”
 • ”Alkuun tuntui haastavalta seurata tunteja ja varsinkin hengitys tuotti ongelmia, hassua sinänsä;-) Sitkeästi kun olen tunneilla käynyt, niin homma on alkanut selkeentyä. Olen saanut apua huonoon selkääni ja muutenkin olo on kohentunut. Ohjaajalla on lämmin ja reipas ote työhön, aivan kuin hän olisi tehnyt työtä koko ikänsä. Olen iloinen, että Poriin on tullut Methodi, loppuelämäni projekti.”
 • ”MP on tehnyt hyvää koko kropalle, varsinkin rintakehä on vapautunut. Tahti on sopivan hidasta, ehtii keskittymään. Olen huomannut tuloksia yllättävän nopeasti.”
 • ”Kiitos eilisestä. Oli tosi hieno tiivis liikunta. Ihailen sinun jaksamista ohjaajana. Olet tosi hyvä. Olen ajatellut kahta kertaa viikossa. Uskon vakaasti, että kun sana kiertää tästä enemmän, niin päivistä ja ajoista tulee sinulle pulaa. Sinä olet todella hieno huippuliikkuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • ”Kiitos vielä viimeisestä, siis hienosta Method putkisto –tunnista! Arvostin suuresti sinun tapaasi suhtautua ohjattaviisi. Näit paljon vaivaa kaikkien eteen, sinulla oli iloinen ja arvostava tapa toimia, ja tyhmät kysymyksetkään eivät tuntuneet esittäjistä tyhmiltä. Lisäksi olet tosi taitava huomaamaan oppilaan pienetkin kehon virheet ja korjaat ne henkilökohtaisesti ja hyvin. Pieniä kehon vääristymiä ei ole aina helppo havaita. Oikeat liikeradat ovat kuitenkin tärkeitä, niin normaali elämässä, kuin myös eri urheilulajeissa. Esimerkiksi tenniksessä aavistuksen virheellinen kädenasento voi vaikuttaa siihen, että lyönti ei lähde oikein ja lisäksi käsi kipeytyy. Sinulla on selvästi ohjaajan taito hyppysissä, olet innostava, asialle omistautunut ja omalla persoonallisella tavallasi välitön ja luonnikas. Toivotan onnea uudelle uralle!”
 • ”Selkälihakseni ovat olleet todella huonossa kunnossa, perinteiset selkälihasliikkeet ovat tylsiä ja tehottomia. MPP:n avulla koko selän alueelle on tullut huomattavasti enemmän voimaa.”
 • ”Tunnit ovat oivallinen paikka pysähtyä ja rentoutua, mennä omaan itseen, omaan kehoon. Suosittelisinkin tunteja esim. psyykkisesti raskasta työtä tekeville ihmisille!”
 • ”Osaavan ohjaajan käsissä ei tarvitse muuta kuin järjestää itsensä paikalle ja olla ohjattavana.  Sirken työote ohjaajana on erittäin luova ja samaan aikaan turvallisen täsmällinen, sosiaalinen, empaattinen ja sensitiivinen. Hänen ohjauksestaan on jäänyt tunne, että hänelle on merkityksellistä sekä viihtymiseni, että kehittymiseni. Tunneilla on mukava tunnelma, asioita ei tarvitse osata etukäteen, liikkeelle voi lähteä ihan nollasta.”