MPP ja MP esittely

Tässä MP salin tarjoamat tunnit ja kurssit. Ilmoittautumiset joko ajanvarauskalenterin tai sähköpostin kautta tai puhelimitse. Seuraavien kurssien alkamisajankohdat löydät ajanvarausotsikon alta.

 

 

Method Putkisto Pilates

Method Putkisto

MP Seniori tunti

MPP ja MP yksityis- tai starttitunti

MPP ja MP peruskurssi

MP 30 päivän Teho-ohjelma kurssi

MP kävelyn- ja liikkeentaitokurssi

MP Äijä 

Spiraalistabilaatio 

Mindfulness MBSR 8 viikon kurssiMP Pilates- keskivartalon täydelliseen hallintaan

Menetelmän avulla pääset Joseph Pilateksen oppien ytimeen. Harjoitukset antavat sinulle mahdollisuuden suorittaa liikkeet puhtaasti ja keskittyneesti. Oman kehosi tunteminen siirtyy uudelle tasolle.

Kun oikea tapa harjoitella löytyy, niin kehosi on valmis uskomattomiin voimomaa vaativiin suorituksiin. Method Putkisto Pilates saattaa olla juuri etsimäsi harjoitusmuoto.

Menetelmä on huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, jonka avulla voit paremmin oppia hallitsemaan kehoasi ja saavuttaa notkean ja pitkälinjaisen lihaksiston. Harjoittelun avulla saat, vahvan, tasapainoisen ja notkean vartalon, jonka myötä elämästä nauttiminen on helpompaa.

 

MP –syvävenytysmenetelmä kehon ja mielen optimaaliseen hyvinvointiin

Menetelmä vapauttaa sinut liikkumaan ja tuntemaan kehosi uudella ainutlaatuisella tavalla.Metodin avulla voit pidentää lyhyet ja kireät lihakset sekä vahvistaa ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Saat palautettua pallean kimmovoiman ja oppit hengittämään oikein. Menetelmän ansiosta saavutat joustavan ja toiminnallisen vartalon, tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden terveempään ja parempaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

”Yksi järkevimmistä ja tehokkaimmista menetelmistä, jonka avulla voit muuttaa kehoasi – ja jopa koko elämääsi.”

 

MP Seniori

Tälle tunnille et tarvitse peruskurssia. Tule mukaan sellaisena kuin olet! Tehokas ja rauhallinen tunti joka sopii mainiosti ikääntyville ihmisille. Tunnilla venytellään kireitä lihaksia, tehostetaan hengityistä  sekä vahvistetaan keskivartalon syviä lihaksia. Ryhtisi ja tasapainosi paranee. Saatat myös huomata, kuinka arkipäivän jaksaminen helpottuu ja uni on entistä levollisempaa.

 

MPP ja MP peruskurssi, yksityis- tai starttitunti

Peruskurssi, yksityis- tai starttitunti antavat sinulle valmiudet osallistua viikkotunneille. Kurssin käytyäsi hallitset perusteet ja tunneille osallistuminen on mielekästä.

MP Äijä

Miesten oma Method Putkisto tunti. Voimaa ja hallintaa keskivartalon syviin lihaksiin, liikettä selkärankaan ja pituutta lyhentyneisiin kireisiin lihaksiin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan todella tehokasta! Keväällä 2018 miehille ei ole omaa tuntia,  tervetuloa muille MP salin tunneille.

 

MP 30 pvn teho-ohjelma

Venyttää itsesi solakaksi! Kurssi on Marja Putkiston kehittämä syvävenyttelykurssi, jonka avulla sinulla on mahdollisuus muokata itsellesi kauniimpi, terveempi ja hoikempi keho. Tulokset näkyvät lihasten pitenemisenä, ryhdin ojentumisella sekä liikkuvuuden parantumisella. Jo ensimmäisen kerran jälkeen tunnet vaikutuksen kehossasi. 30 päivän aikana voit havaita muutokset kehosi ääriviivojen kaventumisena.

Tule mukaan luomaan itsellesi entistä liikkuvampi ja solakampi keho!

Ensimmäinen tapaaminen kestää 2h ja muut ovat kestoltaan 1,5h, ohjausta saat kurssin aikana yhteensä 8h. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, kurssilla saat myös MP perusteet, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua MP viikkotunneille. Kurssin aikana on tarkoitus tehdä myös kotiharjoitteita noin 4 krt/vko.

 

MP kävelyn- ja liikkeentaito kurssi  

Kävely kuuluu elämän perusvalmiuksiin, kuten hengitys.

Oikean kävelytekniikan hallinta on perusta kaikille liikuntalajeille. Method Putkiston mukaan kävelyntaito mittaa nykyihmisen kehonhallinnan valmiudet käytännössä. MP -oppien siirtäminen saleilta osaksi normaalia elämää on osa Method Putkisto konseptia.

Liikkumisen taidon perusteet puuttuvat monilta tietokoneen kanssa työskenteleviltä ihmisiltä. Sama pätee jopa urheilijoihin – tietyn urheilulajin harjoittaminen ei välttämättä kehitä liikkeellisiä perusvalmiuksia.

 

Kävely on turvallista ja oikein suoritettuna tehokas koko kehon harjoittelumuoto. Se tuottaa yhtä hyvät tulokset kuin hölkkä, mutta vähemmillä riskeillä. Method Putkisto kävelyntaito kurssilla sauvoja käytetään apuvälineinä keventämään niveliin kohdistuvaa rasitetta, sekä lisäämään selkärangan kiertoliikettä ja tehostamaan energianpolttoa.

 

Kurssin aikana opit liikkumaan ja kävelemään kehoasi tehokkaasti oikein käyttäen sekä sauvoilla, että ilman.  Opit myös hallitsemaan paremmin selkärankasi liikkeitä, kun hallitset selkärankasi liikkeet olet hyvä liikkuja. Kehontuntemuksesi lisääntyy ja sinulla on mahdollisuus saada tuloksia entistä helpommin ja nopeammin kaikessa liikunnassa.Kävely on perusliike, jonka jokaisen tulisi taitaa, vauvasta vaariin.

 

Ensimmäisellä ja viimeisellä kerralla kävelyn videointi ja videoiden analysointi. Tulokset ovat nähtävissä!